Nederland Filantropieland organiseert 2 juli inspirerend event rondom IMPACT

In samenwerking met ING Private Banking organiseert Nederland Filantropieland op 2 juli aanstaande in de Kunsthal in Rotterdam haar jaarlijks terugkerend event: dit keer staat het thema IMPACT centraal.

Nederland Filantropieland wil de komende jaren de filantropie nog meer impact geven. Organisaties uitdagen om nieuwe kansen op te pakken en op een eigentijdse wijze invulling te geven aan hun doelstellingen. Met dit event geven we betekenis aan die ambitie.

Dat doen we dan wel op de ons kenmerkende eigenzinnige wijze: onder leiding van de Vlaamse ras-optimist Karl Raats (foto) zullen in verrassende vorm, de ervaringen en ‘lessons learned’ vanuit een aantal prachtige en inspirerende casussen (w.o. WNF en het Rode Kruis) je inspireren en uitdagen anders na te denken over de toekomst van impact.

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van Nederland Filantropieland en genodigden. Ook directies, bestuurders en MT leden van non profit organisaties die geen lid zijn en wel willen deelnemen zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie.

 


Geplaatst/gewijzigd op 15 juni 2018