27 mei 2020 – The Great Fundraising: CEO ontbijtsessie

Als fondsenwerver weet je dat de directeur van je organisatie een cruciale rol speelt in het fondsenwervende succes van je organisatie. De directeur heeft vaak grote invloed op hoe belangrijk fondsenwerving is binnen je organisatie. En vaak moeten de investeringen in fondsenwerving geaccordeerd worden door de directeur. Je directeur moet vervolgens weer verantwoording afleggen hierover aan het bestuur of raad van toezicht.

Omdat wij inzien hoe belangrijk het is dat je directeur ook weet wat Great Fundraising voor je organisatie kan betekenen, organiseren we op 22 mei een ontbijtsessie voor directeuren van non-profit organisaties. De ontbijtsessie vindt plaats in Amsterdam en duurt van 08.00 uur tot 9.30 uur.

De directeur mag leden van bestuur of raad van toezicht meenemen. Kosten zijn 50 euro per persoon. In maart zullen een aantal geselecteerde directeuren vanuit Nassau een uitnodiging sturen. Wil je dat wij ook jouw directeur benaderen? Laat het ons weten dan sturen we hem of haar ook een uitnodiging. Dat kan via hans@nassau.nu of 020-5206555.

Deze ontbijtsessie wordt gegeven door Alan Clayton (foto, links).

Alan Clayton is een internationaal gerenommeerde spreker, fondsenwerver en consultant. Hij heeft met zijn team wereldwijd voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Alan Clayton werkt in verschillende landen met lokale partners. Nassau Fundraising is partner in Nederland.

De locatie van de training wordt nog bepaald.