Podcast: Marc Petit over de belemmeringen voor de filantropische sector vanuit politiek Den Haag

Tijdens onze studiemiddag ‘Wat heeft de overheid voor u in petto?’ op dinsdag 1 oktober was Vakblad fondsenwerving te gast om een live-podcast op te nemen. Het evenement werd in het prachtige nieuwe gebouw van de Goede Doelen Loterijen aan de Amsterdamse Zuidas gehouden. Het werd een middag vol interessante gesprekken over belasting, wet- en regelgeving en de toekomst van de sector.

Omdat vaste presentator Petra Hoogerwerf de dag mede organiseerde en voorzat, nam hoofdredacteur van het Vakblad Jaap Zeekant de podcastserie voor zijn rekening. Vf zette de mobiele podcaststudio op in de directievleugel van het gebouw, zette de microfoons aan en plukte drie hoofdrolspelers van het spreekpodium: mr. Tom Zandbergen (Ministerie van Financiën), Siep Wijsenbeek (Fondsen in Nederland) en Marc Petit (directeur Nederland Filantropieland).

VF schreef een artikel met samenvattingen van de drie gesprekken tijdens de studiemiddag, waarin ook de gesprekken met Tom Zandbergen (Ministerie van Financiën) en Siep Wijsenbeek (FiN) uitgelicht zijn. Lees verder.

Je kunt de podcasts hier terugluisteren:
Vakblad fondsenwerving 
itunes
Spotify

 

 


Geplaatst/gewijzigd op 19 november 2019