Wijzig je omslagfoto
4DMC
Wijzig je omslagfoto
Marc Ruygt 4DMC
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

4DMC
Bureau
4DMC

Newtonstraat 5, Nieuwegein
+31 (0)30 850 1801
info@4dmc.nl
www.4dmc.nl

1 januari 2011
Marc Ruygt
Foto contactpersoon
Marketing, Fondsenwerving, Communicatie, Data, Telemarketing

4DMC is als contact center gespecialiseerd in fondsenwerving voor goede doelen. Wij zijn actief in alle segmenten van de goede doelensector en bieden een uitgebreid pakket aan van Telemarketing (zowel outbound als inbound), (Data) Analyse & Advies en Multichannel-mogelijkheden. Onze medewerkers zijn getrainde bellers met allen een ruime ervaring met donateurwerving via telemarketing, maar bovenal zijn het aardige mensen die op een gepaste wijze communiceren en een hart voor goede doelen hebben.
Naast telefonische fondsenwerving is 4DMPeople als onderdeel van 4DMC actief op het gebied van door-tot-door werving voor goede doelen.

Project basis

Met 125 seats biedt 4DMC een groot scala aan mogelijkheden voor optimaal contact namens uw bedrijf. In het hart van het Contact Center staat Telemarketing centraal, zowel outbound als inbound.
4DMC gaat samen met u kijken naar uw wensen. Vervolgens zullen wij een op maat gemaakte campagne opstellen. Zo worden er doelstellingen en verwachtingen opgesteld die als leidraad dienen voor het bellen. Middels dagelijkse updates, data analyses en korte communicatielijnen wordt er bij elke campagne gestreefd naar de beste resultaten.
Dus of u opkomt voor de gezondheid van mensen, de natuur, welzijn en cultuur of internationale hulp, laat ons uw partner in fondsenwerving zijn!

Ja

Allerlei hand- en spandiensten op het gebied van data

4DMC is trots op al haar dagelijkse werk die zij kan betekenen binnen de goede doelen wereld. Dat kan zijn op het gebied van het werven van donateurs of het realiseren van upgrades of het behouden van donateurs die willen opzeggen. Andere bijzondere projecten zijn de (live)-opvang van TV shows, waarbij in december 2014 zelfs in het Contact Center de camera’s aanwezig waren.
Daarnaast beschouwt 4DMC ook andere maatschappelijk projecten van groot belang zoals de vrijwillige opvang voor de SHO in 2014 (Ebola) en 2015 (aardbeving Nepal).

Op aanvraag, zie ook www.4dmc.nl/Cases