Wijzig je omslagfoto
Bindinc.
Wijzig je omslagfoto
Corry Siegers Bindinc.
Bindinc. helpt in het bereiken, boeien en binden van leden en donateurs met media op maat! Met de programmabladen van de AVROTROS, KRO-NCRV, MAX en VARA bereiken we wekelijks 2,8 milj. lezers waarvan 2 milj. 50-plus! Een effectief umfeld voor goede doelen om te adverteren! Ook bieden we met de services van Bindinc. Custom Media creatieve online en offline media- en communicatieconcepten.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Bindinc.
Bureau
Bindinc.

Postadres:
Postbus 580, 1200 AN Hilversum
Bezoekadres:
's-Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum

T. 035 672 6726

Corry Siegers
Foto contactpersoon
Strategie, Marketing, Fondsenwerving, Communicatie, Vormgeving, Copy

Advertentieplaatsing | Communicatie | Conceptontwikkeling | Strategie middelenmix | Redactie en contentbeheer | Redactionele coaching | Advertentieverkoop | Traffic | Begeleiding van en inkoop drukwerk | Abonnementenbeheer en ledenadministratie

Bindinc. ondersteunt verenigingen en charitatieve instellingen bij het realiseren van communicatie- en werfdoelstellingen richting hun (potentiële) achterban, donateurs en stakeholders. Dit doen we onder meer door advertentieverkoop voor de programmabladen van AVROTROS, KRO-NCRV, MAX en VARA. We bereiken ruim 2,8 miljoen lezers per week, waarvan ruim 70% 50 jaar of ouder is. Een zeer interessant en effectief umfeld voor goede doelen!
Tevens bieden we met de services van Bindinc. Custom Media creatieve online en offline media- en communicatieconcepten. We ontwikkelen 360-graden communicatieconcepten voor onze klanten. We hebben hiervoor de beschikking over een eigen omvangrijke database en een gedreven data intelligence team.
De producten en diensten die we custommade voor onze klanten ontwikkelen, variëren van (digitale) jaarverslagen, magazines in print en digitaal, video, (mobiele) websites, apps, nieuwsbrieven en lead generatie. Neem voor meer informatie contact op met mij via (035) 672 68 18 of corry.siegers@bindinc.nl.

Ja

Kenniskampioen

Programmabladen: KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, Televizier, TVFilm, VARAgids, MAX Magazine
Ledenbladen: CliniClowns, Nierstichting, Protestantse Kerk in Nederland, KNGF Blindegeleidehonden, Diabetes Fonds, KRO-NCRV Vertel en Detectives, MUZE van AVROTROS en meer.

Ja

Effectieve communicatie richting leden/donateurs.