Verander je cover foto
Verander je cover foto
Projectmanager en communicatieadviseur bij creatief communicatiebureau Bureau Box | Vice-voorzitter bij Stichting The GreenBox | www.bureaubox.nl | www.thegreenbox.nl | reizen | (moes)tuinieren | Coldplay | offroad/terreinrijden
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn/haar profiel.

Weteringpad 100
3762 ES SOEST
isabel@bureaubox.nl
www.bureaubox.nl

Vice-voorzitter bij Stichting The GreenBox.
isabel@thegreenbox.nl

The GreenBox ondersteunt impactmakers op het gebied van marketing en communicatie. Dit doen we door creatieve concepten en campagnes te ontwikkelen voor burgerinitiatieven. Bewegingen van burgers die de wereld een stukje mooier willen maken ontstaan overal om ons heen. Wij helpen hun met het ontwikkelen en naar buiten brengen van hun verhaal.

Waar er onvrede heerst over bepaalde thema’s of problemen, weten mensen elkaar al snel op lokale schaal te vinden. En de opkomst van dit soort bewegingen neemt toe. Steeds meer mensen zoeken elkaar op in hun directe omgeving, om samen op zoek te gaan naar oplossingen. Soms groeien deze burgerinitiatieven uit tot maatschappelijke organisaties met een meer systematische aanpak van maatschappelijke problemen. Ook voor deze groep impactmakers is The GreenBox de ideale communicatiepartner.

The GreenBox werkt samen met vrijwilligers die hun eigen expertises en vaardigheden bezitten op het gebied van marketing of communicatie. De vrijwilligers van The GreenBox zijn professionals uit het communicatievak, ondersteund door studenten en herintreders: personen die door een beperking (tijdelijk) niet aan de arbeidsmarkt deel kunnen nemen. Allemaal doneren zij hun tijd aan The GreenBox en de impactprojecten die zij ondersteunt.

Door toetreders te betrekken, leveren we een bijdrage aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De studenten op hun beurt, leren van en excelleren door professionals. Zo worden zij klaargestoomd voor een carrière met impact. Zowel intern als extern, draagt The GreenBox bij aan een sociale, maatschappelijke samenleving.