Wijzig je omslagfoto
Kentaa
Wijzig je omslagfoto
Kentaa helpt organisaties met online fondsenwerving. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen met succes en plezier geld ophalen. Om zo iedereen kansen te bieden op een goed leven en de wereld beter te maken.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Kentaa
Bureau
Kentaa

Jansbuitensingel 6, 6811 AA Arnhem
026 2616240
info@kentaa.nl
www.kentaa.nl

2 januari 2011
Marc Schoutens
Fondsenwerving

Kentaa helpt grote en kleine organisaties met online fondsenwerving. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen met succes en plezier geld ophalen. Om zo iedereen kansen te bieden op een goed leven en de wereld beter te maken.

Daartoe ontwikkelen wij slimme platforms en geven wij advies om successen te boeken met crowdfunding, event fundraising, peer-to-peer fundraising en online collecteren. Onze klanten bestaan onder andere uit goede doelen, universiteiten, musea, zorginstellingen en sportverenigingen.

Project basis

Voor alle vormen van online fondsenwerving, denk aan:
- Event fundraising
- Crowdfunding
- Peer-to-peer fundraising
- Online collecteren

- Succesvolle crowdfunding-pilot met de Hartstichting.
- Spieren voor Spieren, dat al enkele jaren op rij zo’n €650.000 ophaalt met hun fondsenwervende evenementen via het Kentaa-platform (o.a. met de Wintertijd Challenge en Spierathlon).
- Crowdfundingplatform voor de Universiteit Leiden, dat al 3 jaar op rij flink groeit.
- Voor Parzival, die via ons crowdfundingplatform ruim €30.000 inzamelde voor het bouwen van een dak van een huis voor kwetsbare jongeren.

O.a. het Rode Kruis, JDRF, MS Research, Rijksuniversiteit Groningen, Stichting Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis, Verre Naasten, Stichting Ferenc, Nationaal Fonds Kinderhulp, Universiteit Leiden, de Hartstichting, de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting en Bionext.

Ja

Crowdfunding, fondsenwerven met evenementen, peer-to-peer fundraising en online collecteren.