Verander je cover foto
Verander je cover foto
Met veel plezier draag ik vanuit Nederland Filantropieland bij aan ontwikkeling, kennisdeling en ontmoeting. Ik vind het leuk op verfrissende manieren activiteiten te ontwikkelen en mogelijkheden te creëren om echt contact met elkaar te hebben en te inspireren. Dat zie je terug in het NLFL Ondernemers Netwerk en mijn werk voor uiteenlopende organisaties die een verschil willen maken.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn/haar profiel.

Ja

- Samen met Priscilla Loor initiatiefnemer NLFL Ondernemers Netwerk

- Initiator en gastvrouw NLFL Fondsenwerving Café van het Noorden bij Theater Odeon/ Café Foyé in Zwolle.

Zoveel mooie inspirerende projecten waarbij ik betrokken ben, maar eerder waren het onder meer:
StoereVrouwen: verbeter de wereld, ga winkelen!
ReconnAct jobmaatjesprojecten
Seats2meet Meet & Discover Amersfoort

Ik werk al hybride professional zowel vanuit mijn bedrijf +Zin freelance voor organisaties als in loondienst. Ook bied ik diverse organisaties de mogelijkheid in de vorm van een +Zin consultancy abonnement een duurzame samenwerking aan te gaan. We bekijken daarbij per moment hoe +Zin het beste kan helpen, onder meer qua fondsenwerving, professionalisering, kennisdeling, versterking en verbinding van mensen en organisaties.

Ja

NLFL Ondernemers Netwerk - de Toekomst van Fondsenwerving - fondsenwerving - marketing - events - communicatie - vervolgstappen - inspiratie - sociaal ondernemerschap - samenwerking èn co-creatie - elkaar versterken en meer..