Wijzig je omslagfoto
Rob Beltman
Wijzig je omslagfoto
Ik ben ruim vijftien jaar actief in het marketingvak, als adviseur, begeleider, auteur, docent en onderzoeker. Ik heb inmiddels honderden organisaties geholpen om klantgerichter te ondernemen. Mijn kracht ligt in strategievorming en verandercoaching. Ik ben medeoprichter van H3ROES, een coöperatie van professionals uit diverse disciplines, die samenwerken om Nederland klantgerichter te maken.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Marketing
Strategie, Marketing
H3ROES - crafting customer centric companies

Rob Beltman
Havenstraat 13b
3441 BH WOERDEN

1 januari 2014

Bestuurslid van de Stichting ITO
Vrijwilliger verbonden aan Tjommie Foundation

Het begeleiden van not-for-profit organisaties, zoals drinkwaterbedrijf PWN of woningcorporaties Rochdale of Ymere in hun zoektocht naar de betekenis en toegevoegde waarde van klantgerichtheid. Overal waar vanuit het hart wordt gewerkt, maar waar soms structuren, systemen of strategieën uit het verleden de klant te ver buiten beeld (of nooit in beeld) hebben gebracht, kom ik graag beweging brengen!

Drinkwaterbedrijf PWN
Woningcorporatie Rochdale
ZOA
Tjommie Foundation
Rabobank Nederland

E: ROB@H3ROES.NL
M: 06 24 24 53 85
I: www.H3ROES.nl

Project basis

Als snel schakelende en energieke 'klantoloog' begeleid ik organisaties in hun zoektocht naar relevantie en consistentie in hun klantbenadering. Ik help ze klanten (donateurs, sponsoren, partners) te vinden, te boeien en te binden in de complexe markt en maatschappij van vandaag. Mijn kracht is verbinden, doordat ik de grote lijnen zie, maar ook de details. De lange termijn, maar ook wat morgen moet veranderen.

4 nov 2016