Wijzig je omslagfoto
Tinke
Wijzig je omslagfoto
Tinke is een collectief waar je de juiste mix krijgt van de beste non-profitspecialisten. Zelfs als je ons los inzet, profiteer je van onze spitsvondige teamkracht. Zo krijg je een oplossing die vaak anders is dan je verwacht, beter zelfs.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Tinke
Bureau
Tinke

Leidsestraatweg 113
3443 BS Woerden
E: mail@tinke-effect.nl

1 oktober 2015
Fons van Rooij
Foto contactpersoon
Strategie, Marketing, Fondsenwerving, Communicatie, Interim Management, Vormgeving, Copy, Data

Stoppen, denken, doen: zo werken we. Pas wanneer we de feiten op een rij hebben, komen we aan advies toe. En is er een audit of onderzoek nodig onder medewerkers, databases of de achterban om alle informatie op tafel te krijgen? Wij hebben de technieken om dat snel en goed te doen.

Interim basis, Project basis

Geregeld zien we organisaties die voelen dat er iets moet gebeuren maar het lastig vinden een concrete bureauopdracht te formuleren. De vraag blijft vaag. Laat de mensen van Tinke daar nou net bij opveren! We vinden het heerlijk organisaties te helpen zich aan te scherpen, gericht op de toekomst. Met al onze ervaring en expertises bedenken we ook voor ‘vage’ vragen een concrete oplossing.

Ja

De verschillende partners van Tinke oefenen vrijwilligersfuncties uit. Fons is voorzitter, Mascha moderator, Dennis ontwikkelt het platform, Baukje de webinars, Bas de data en Sandra ondersteunt de communicatie

Wij hebben projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties, zoals Cliniclowns, Wordl Animal Protection, Wilde Ganzen, Health Foundation Limburg, KBO-PCOB, Bisdom Den Bosch, Geldersch Landschap & Kasteelen, Alzheimer Nederland.

Ja

Ledenwervende en fondsenwervende vraagstukken, interim werkzaamheden en alle specifieke terreinen die staan vermeld bij de specialismen van Tinke