Wijzig je omslagfoto
ViolaVanBohemenWelter
Wijzig je omslagfoto
Sinds 2008 ben ik werkzaam als fondsenwerver, gespecialisserd in het relatiebeheer met en opstellen van aanvragen richting vermogensfondsen, bedrijven en loterijen. Sinds 2016 werf ik voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Hierbij begeleid ik onderzoekers bij het optimaliseren van hun aanvraag en verplaats mij hierbij in de gevende partij.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Vrijwilliger Endurance Vereniging

In 2008 midden in de crisis succesvol starten met het opstarten van samenwerkingen met het bedrijfsleven voor de Dierenbescherming, door uit te gaan van de mogelijkheden om elkaar te versterkten. Partners waren onder andere Mars Petcare, OHRA en La PLace.
Binnen de Apenheul de fondsenwerving tot een geintegreerd deel van de organisatie maken.
Donateursprofiel en customer journey uitwerken die aansluit bij de unieke propositie van KidsRights en de weg leggen naar een succesvolle aanvraag bij de Nederlandse Postcodeloterij.
Het indienen van aanvragen bij vermogensfondsen relatiegericht aanpakken, zodat dit aansluit bij hun wensen, dromen en ambities en deze koppelen aan de projecten van onderzoekers en verpleegkundigen bij het Leids Universitair Medisch Centrum en Erasmus MC.

Erasmus MC Foundation

Ja

Profileren organisatie en projecten
Opstellen donateursprofielen
Samenwerking bedrijfsleven, fondsen en loterijen
Fondsenwerving algemeen