Wijzig je omslagfoto
WWAV
Wijzig je omslagfoto
Hoe kun je de wereld mooier maken? Hoe betrek je daar zoveel mogelijk mensen bij? Vragen waar non-profit organisaties dagelijks antwoord op geven. WWAV is een toonaangevend bureau voor creatieve marketing en communicatie. Op basis van een grondige kennis van de markt en de doelgroep, helpen wij ambitieuze non-profits om hun draagvlak te vergroten, mensen te activeren en fondsen te werven.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

WWAV
Bureau
WWAV

Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam
Postbus 77769
1070 LJ AMSTERDAM
Telefoon: 020 - 571 5871
wieb@wwav.nl
www.wwav.nl

11 juli 1997
Wieb van de Donk
Foto contactpersoon
Strategie, Marketing, Fondsenwerving, Communicatie, Vormgeving, Copy, Data, Telemarketing

Activatie en fondsenwerving vraagt om kennis van de markt en de maatschappij. Om een evenwichtige mix van creativiteit, strategisch inzicht en klantgerichtheid. WWAV bewijst al meer dan 15 jaar dat wij non-profits kunnen helpen om de wereld te veranderen. Met campagnes en acties die niet alleen aandacht opleveren, maar ook de juiste doelgroep in beweging brengen. Daarbij zoeken we steeds naar een optimale match tussen doelgroep en organisatie en een relatie die duurzaam en structureel is.

Project basis

WWAV werkt o.a. voor Artsen zonder Grenzen, Oranje Fonds, Rode Kruis, Stichting meedoen mogelijk maken, VluchtelingenWerk en WNF. Wij staan dichtbij onze klanten en blijven relevant door steeds te zoeken naar de vraag achter de vraag.
Werk jij bij een ambitieuze non-profit organisatie en wil je van gedachte wisselen over de vragen waar jouw organisatie een antwoord op zoekt? Kom dan eens langs in Amsterdam of bel voor een afspraak!

Ja

Moderator(s) van webinars; voorzitter bestuurscommissie Ontmoeten

Zie hier voor onze website www.wwav.nl