PSI Vransen sluit zich aan als maatschappelijk partner!

Het full service Direct Marketing en Fondsenwervingsbureau PSI-Vransen is per 1 juli 2019 maatschappelijk partner geworden van Nederland Filantropieland. Dit bureau heeft een lange geschiedenis in de wereld van de goede doelen. Ze zijn gepokt en gemazeld door de praktijk, wat hen heeft geleerd te rekenen, te analyseren, te coördineren en vooruit te denken. Van concept tot productie. Het resultaat: een ijzersterk, vindingrijk en creatief team van specialisten dat ook voor klanten in onze sector klaar staat.

‘Wij ondersteunen graag de doelstellingen van Nederland Filantropieland we wij werken graag mee aan een gezond filantropieklimaat’, zegt Jeroen Kimmel, algemeen directeur. ‘Daarnaast maken we graag onderdeel uit van het grote netwerk van professionals dat door NLFL bijeen wordt gebracht’.

PSI-Vransen is gevestigd in Amstelveen en telt zo’n 15 medewerkers. Met ruim 25 jaar ervaring beschik zij over een volledige traffic afdeling voor het produceren van direct-mail of andere printcampagnes. Hun specialisten zorgen voor een feilloze coördinatie van het hele productietraject. Zij zijn bekend met het hele internationale speelveld aan leveranciers. De inkoopkracht van PSI-Vransen kan een kostenbesparing tot 30% of mee opleveren.


Geplaatst/gewijzigd op 27 juni 2019