Geef feedback op onze Beta-versie

Vacatures (intern)

01.09.2017 Stagiair(e)

Nederland Filantropieland wil in 2020 de grootste (online) Community zijn voor iedereen betrokken bij filantropie. Vanaf september starten we met een grootschalige wervingscampagne die in de daaropvolgende maanden verder uitgewerkt en uitgevoerd zal worden. Zin om daar je tanden in te zetten? We zijn voor deze opdracht op zoek naar een stevige, vrolijke en zelfstandig werkende HBO student.

Maar er is nog veel meer te doen. Nederland Filantropieland hanteert de stelregel: als je iets voor ons wilt doen, vinden we altijd een plek! Mocht je vanuit welke studierichting (HBO/WO niveau) dan ook graag bij ons stage lopen of afstuderen? De mogelijkheden zijn legio: ook voor onderzoek. Meld je gewoon even, kijken we samen hoe we elkaar kunnen vinden en versterken!

Op dit moment loopt Margriet Mol (foto) stage bij Nederland Filantropieland. Margriet is student aan de Hogeschool Windesheim, afstudeerrichting Recht aangevuld met de minor Fundraising, Grantmaking & Sponsoring.

Lees hier de Testimonial Margriet Mol – stage Nederland Filantropieland en vorm je een indruk door haar ervaringen.

Meer weten? Neem gerust contact op met ons! Dat kan door een mail te sturen naar Hanneke Lenkens of meteen even te bellen: 030-3031468

 

 


22.03.2017 (vervuld) Gezocht Projectleider informatieplatform goede doelen

De commissie ‘Wie is er aan de Deur’ zoekt per direct een projectleider (ZZP’er), voor ca. 15 werkdagen verdeeld over drie maanden. De commissie werkt aan de afronding van een publieksinformatieportaal. Het portaal geeft inzicht aan wie er aan de deur komt of is geweest namens een goed doel. Meestal zal dat zijn ten bate van een huis-aan-huis collecte of voor de werving van donateurs (zgn. door-to-door-werving). De projectleider zet de laatste puntjes op de i, bereidt stukken voor de commissie voor en bewaakt de voortgang van het project. De commissie wordt gevormd door afgevaardigden van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF), Goede Doelen Nederland, Nederland Filantropieland, Stichting Collecteplan en vereniging Direct Dialogue Donateurwervers Nederland (DDDN).

Van de projectleider wordt verwacht dat hij/zij:

  • affiniteit heeft met (online) communicatie en voorlichting
  • juridisch is geschoold en zorgdraagt voor schriftelijke vastlegging van afspraken
  • met voldoende stevigheid een project in een bestuurlijke omgeving, met verschillende stakeholders, naar een geslaagde afronding loodst
  • als zelfstandig projectleider (min. 5 jaar ervaring) zich de materie snel eigen maakt
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Het geboden uurtarief is € 95 excl. BTW

Reacties graag per mail naar Nederland Filantropieland o.v.v. Projectleider informatieplatform


01.02.2017 (Vervuld) Nederland Filantropieland biedt per direct startersfunctie voor een echte doener (32 uur p/w)

Nederland Filantropieland is het grootste netwerk en het meest complete kennisplatform van en voor iedereen met belangstelling voor Filantropie. Wij zoeken per direct iemand die de komende jaren de handen uit de mouwen steekt en graag mee helpt bouwen aan een sterk groeiende community van mensen met bijzondere interesse in de filantropie: bestuurders, marketeers, fondsenwervers en hun organisaties.

Bij ons past een zelfstandig schaap met vijf poten, een office manager, iemand die net zo makkelijk (en netjes!) administreert, faciliteert, organiseert als communiceert. Je maakt onderdeel uit van een kleine bureau-organisatie, met daaromheen een grote schil van betrokken en meewerkende  bestuurders en vrijwilligers. Je valt rechtstreeks onder de directeur. De lijntjes zijn dus heel kort. En er is altijd reuring in de tent. Ben jij net zo gesteld op mensen als op social media? Heb je enige sjoege van het bijhouden van een website? Dan moet je direct even bellen.

Naar Hanneke Lenkens, directeur via 06-31799272. Mailen kan natuurlijk ook. Stuur dan meteen een link naar je linkedin profile mee.

O ja, nog een paar aanvullende zaken:

  • Woon je in de omgeving van Utrecht dan is dat een pre;
  • Een afgeronde HBO opleiding is dat ook;
  • Je salaris is marktconform;
  • Je krijgt eerst een halfjaarcontract. Leren we elkaar goed kennen. Daarna gaan we opnieuw om de tafel;
  • En kom je met de auto of het OV (we zijn goed bereikbaar) dan krijg je daar uiteraard een vergoeding voor.

Kijk voor meer informatie gerust even op ons platform www.nlfl.nl