Vrijwilligers

Nederland Filantropieland is een vrijwilligersorganisatie. We streven er naar alle functies van een moderne branchevereniging zoveel mogelijk uit te voeren met vrijwilligers, ondersteund door een compact en doelmatig ingericht bureau met betaalde krachten. De voordelen zijn dat je als vrijwilliger nauw betrokken bent bij besluitvorming en uitvoering, het ontzettend leuk is om met elkaar betekenisvol bezig te zijn en te werken aan een gezond filantropie klimaat in Nederland. Bovendien is het goed voor je eigen netwerk en blijft de contributie – en daarmee de toegang tot (het delen van) kennis – voor iedereen laag.

Nederland Filantropieland telt op dit moment meer dan 80 vrijwilligers. Kijk hier wie zich allemaal al hebben aangesloten! We verwachten vooral groei op de gebieden van communicatie en voor onze belangrijkste pijlers Ontmoeten, Ontwikkelen en Vertegenwoordigen. Er zijn tal van commissies en taakgroepen die specifieke onderdelen en werkzaamheden op zich nemen. Al die groepen kenmerken zich door het hebben van een leider die de kar trekt, met een aantal mensen daar om heen.

Ook aan de slag als vrijwilliger?

Neem contact op met Marc Petit, onze directeur, er is heel veel te doen en we weten altijd met elkaar een passende plek te vinden!