14 nov 10:00 uur - 11:00 uur Meld je aan Blijf op de hoogte Overzicht

Agile werken in goede doelen: droom of noodzaak?

Bedrijven staan nooit stil. Steeds worden nieuwe en beter vormen van (samen)werken uitgeprobeerd om nog meer efficiëntie en groei te bereiken. Inmiddels is Agile werken in bedrijven flink aan terrein aan het winnen. Agile werken is een andere manier van denken, werken en organiseren; flexibeler en meer resultaatgericht. Je kunt beter inspelen op veranderingen in de buitenwereld. Maar wat is Agile werken nu precies en is het iets voor goede doelen organisaties? En wat is er voor nodig om Agile werken goed in te voeren?

In dit webinar gaan Gert-Jan Danenberg, Agile coach en Ellen Hondeveld, manager Organisatie bij Milieudefensie, dieper in op de mogelijkheden van Agile werken. Vanuit het perspectief van Miliedefensie wordt uitgelegd hoe je Agile werken effectief kunt invoeren en wat het oplevert.

Dit webinar is een must voor bestuurders, directeuren, managers en fondsenwervers die weten dat dè beste methodiek niet bestaat, maar wel geïnspireerd willen worden om op een andere manier naar mensen en organiseren te kijken.

Moderator: Deny de Jong, www.offspring.nu.