Geef feedback op onze Beta-versie

Introductie Platform Goede Doelen aan de Voordeur (H-A-H) Voorlichting

Primeur! Kort voorafgaand aan het webinar wordt met de deelnemers de url gedeeld waar het nieuwe CBF Platform alleen gedurende het webinar te vinden is.

Jetse Siebenga (CBF) en Henk Dokter (Vereniging DDDN) hebben het afgelopen jaar intensief samengewerkt aan een platform dat alle contacten van goede doelen aan de voordeur transparant maakt voor publiek, overheden en opdrachtgevers. In dit webinar leer je de ins-and-outs van het platform kennen.

We presenteren de pagina op de website van het CBF en de app waar iedereen kan zien of er een landelijke of een lokale collecte in zijn of haar gemeente staat gepland en of er in het buurtje waar zij of hij woont aangebeld zou kunnen worden om donateurs te werven.

Als je dit webinar heb gevolgd weet je hoe het platform zal gaan werken/werkt en waarom en hoe je het kunt gebruiken. Verder lichten we toe waarom CBF ervoor kiest om naast de lokale en landelijke collecten nu ook de werving van donateurs aan de voordeur te laten zien. Ieder (CBF erkend) goed doel dat donateurs werft kan straks het bureau dat de werving doet opdracht geven gebruik te maken van de DDDN PlanTool. Ook als dit bureau geen lid is van Vereniging DDDN. De DDDN PlanTool is te gebruiken voor ieder (CBF erkend) goed doel dat duurzaam huis-aan-huis donateurs wil werven.

Het CBF faciliteert dit in de sector breed gedragen initiatief in een samenwerking met Nederland Filantropieland, Stichting Collecteplan, Goede Doelen Nederland en Vereniging DDDN.


Deel deze pagina!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn25Email this to someone