dance4life’s Situation Room; fondsenwerving op z’n kop! Case study

De dance4life Situation Room: een baanbrekend project dat fundraising op zijn kop zet. Elk jaar sluiten zeven friends4life, belangrijke dance4life-sponsoren, zichzelf 24 uur lang op in de Situation Room. In plaats van een donatie in euro´s vragen zij ondernemers en bedrijven dance4life te steunen met producten, diensten of kennis. Ze krijgen een wensenlijst van dance4life en brengen hun eigen netwerk in beweging om zo veel mogelijk wensen werkelijkheid te maken. Samen realiseren ze een besparing van meer dan 500.000 euro, geld dat daardoor direct naar dance4life’s einddoel gaat: een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd.

dance4life won hiermee een Sponsorring in de categorie Smart Budget.

De situation room vindt dit jaar op 11 en 12 december plaats. Luister LIVE op 12 december (9-12 uur) naar BNR Zaken Doen op locatie, waar o.a. met Willemijn Verloop (Social  Enterprise NL) gesproken wordt over dit event én over nieuwe businessmodellen!

In het webinar zullen we daarnaast aandacht geven aan het friends concept zelf. Hoe zit dat in elkaar, hoe recruiteren we friends etc.

Dit webinar gaat dus over een bijzondere, innoverende manier om donateurs echt te betrekken. Zowel grote als kleine organisaties, ervaren en minder ervaren fondsenwervers, kunnen hier hun voordeel mee doen.

Moderator: Marie-Claire de Waal (WWAV)