Geef feedback op onze Beta-versie

EEN SUCCESVOL EVENEMENT OPZETTEN MET VRIJWILLIGERS

johannaDit webinar gaat over een fondsenwervend evenement dat is opgezet door vrijwilligers: Skate4Air. Dit evenement heeft in de 6 jaar dat het nu bestaat in totaal ca. € 1,8 miljoen opgebracht voor het goede doel (afgelopen jaar € 351.000). De verantwoordelijken voor dit evenement zullen hun lessen en inzichten met jullie delen. Natuurlijk is er ook weer alle ruimte om tijdens het webinar vragen te stellen.

Skate4AIR heeft als doel om op alle mogelijke manieren activiteiten en onderzoeken te ondersteunen die zijn gericht op het verbeteren van de levensduur en levenskwaliteit van mensen met Cystic Fibrosis (ook wel taaislijmziekte genoemd, de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting).

De organisatie van Skate4AIR wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten. De voorzitter van de stichting Philip van Aerssen en Johanna Vermeulen (coördinator fondsenwerving bij NCFS) vertellen je in dit webinar alle ins en outs (en ups and downs) van het opzetten van een fondsenwervend evenement.

Moderator: Nienke Teunissen


Deel deze pagina!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone