Geef feedback op onze Beta-versie
08 sep 10:00 - 11:00 Blijf op de hoogte Overzicht

HOE GA IK OM MET MIJN STRESS EN BEVLOGENHEID

HOE GA IK OM MET MIJN STRESS EN BEVLOGENHEID

Ken je dat gevoel? De stress in de aanloop naar je zomervakantie. Met kunst- en vliegwerk je werk zo goed mogelijk afronden. Zaken die echt niet kunnen wachten overdragen aan collega’s. Zoals de najaarscampagnes. Of delen van het jaarplan 2017 dat in september al naar het MT moet. En dan maar hopen dat er tijdens je vakantie niets mis gaat. Je kijkt al geruime tijd uit naar die vakantie, je bent er helemaal aan toe.

😎 😉 😍

Dan nadert het einde van de vakantie en zo zoetjes aan duiken de verschillende dossiers op in je herinnering. Ook de zaken die zijn blijven liggen en direct om actie vragen na je terugkomst. De targets die nog moeten worden gehaald, de ambitie om van alles te verbeteren, de voorgenomen experimenten met nieuwe media, de bezuinigingen waartoe je bent uitgedaagd. Je voelt de stress alweer terugkomen. Pfff…. Terwijl je de mooiste baan van al je vrienden hebt, schiet door je heen.
Ik moet het nu echt anders gaan aanpakken. JA, maar hoe dan?

Herken je dit? Gun je dan een uur met Annemieke Rozemond, met direct toepasbare adviezen over hoe je deze stressvolle tijd op een gezonde en lichte manier doorbrengt. Hoe bewaar je je rust? Hoe zorg je dat je in de juiste flow komt? Gedreven blijft maar niet hyper wordt?
Deze nazomer-special wordt je aangeboden door de initiatiefnemers van FondsenwervingWebinars. Omdat we geloven dat je kunt blijven leren. Niet alleen vakmatig maar ook in je persoonlijke ontwikkeling.

Link naar een online meditatieprogramma: http://www.rozemondcoaching.nl/topresultaten-met-innerlijke-rust/

Moderator: Nienke Teunissen


Deel deze pagina!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone