21 mrt 10:00 uur - 11:00 uur Meld je aan Blijf op de hoogte Overzicht

Hoe je als fondsenwerver aantrekkelijk wordt voor de Raad van Toezicht

De wereld van fondsenwerving en marketing van goede doelen verandert de laatste paar jaar heel snel. Wat verwacht je als fondsenwerver / marketeer van jouw toezichthouder? Waar loop je tegen aan bij je Raad van Toezicht of bestuur? Meer contact? Meer begrip? Je wilt meer investeren? Je wilt dat ze hun netwerk in gaan zetten?

Caroline Wijntjes van De Erkende Toezichthouder gaat met jou op zoek naar antwoorden. Ze draait de boel dan eerst wel even om, want: “Je moet de ander begrijpen voordat je zelf begrepen wordt”. Daarom schetst ze de beweging van klassiek naar nieuw toezicht; ze staat stil bij wat nieuw toezicht precies is. Caroline geeft handreikingen hoe je als fondsenwerver / marketeer in die beweging naar nieuw toezicht aan kan schuiven. Welke vragen kunnen mogelijk gesteld worden in de RvT als het gaat om fondsenwerving en hoe kun je daarop inspelen? Wat zou de RvT zich afvragen? Hoe zorg je er als fondsenwerver nu voor goed in gesprek te komen met je Raad van Toezicht of bestuur? En op een zodanige wijze, dat zij je écht nodig (gaan) hebben!

Dit webinar is de start van het programma Kansgericht Toezicht van NLFL, met meerdere webinars en live sessies. Wil jij meewerken aan dit programma? Lever dan je input aan: tegen welke vraagstukken loop jij aan? Of heb jij juist hele positieve ervaringen en wil je die delen?

Een niet-te-missen webinar voor alle fondsenwervers!

Caroline wordt dit webinar bijgestaan door moderator Baukje Stam.