07 feb 10:00 uur - 11:00 uur Meld je aan Blijf op de hoogte Overzicht

Hoe krijg je betrokken leden in je organisatie?

Goede doelen organisaties bestaan dankzij al die mensen die tijd of geld bijdragen. Een diverse achterban van eenmalig donateurs tot warme leden, van collectanten tot de vaste kern van vrijwilligers. Plaatsnemen in een lokaal afdelingsbestuur vindt geen dertiger aantrekkelijk. Maar eenmalig meedoen aan een Roparun of 3FMactie wel. Hoe houd je vandaag die mensen ook langer verbonden met je missie, je doelen en je werk als organisatie?

Verenigingsspecialist  Marike Kuperus gaat in op de organisatie van het goede doel (niet op het proces van fondsenwerving). Ze gaat in op hoe je mensen bij je organisatie kunt betrekken, in de besluitvorming, in het besturen en bij de uitvoering. Dat heeft ze ook beschreven in het onlangs verschenen boek “Routeplanner voor verenigen”.

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod: cirkels van betrokkenheid, eigenaarschap en passie als verbindende krachten en waarom je vooral tijd moet vragen en niet kosten. Een niet missen webinar voor managers, bestuurders, directeuren, fondsenwervers en anderen die op zoek zijn hoe zij hun organisatie kunnen versterken om impact te bereiken.