23 jan 10:00 uur - 11:00 uur Blijf op de hoogte Overzicht

Hoe maak je kans op een donatie bij een vermogensfonds?

Goede doelen organisaties (meestal stichtingen) kunnen donaties aanvragen bij vermogensfondsen. Er zijn in Nederland veel verschillende vermogensfondsen waar je aanvragen kunt indienen. Maar wanneer maak je kans op een donatie? Bij welk fonds kan je het beste aankloppen en vooral: wat moet je doen om een succesvolle aanvraag in te dienen? Voor dit Webinar zijn we erin geslaagd om twee ervaren experts op het gebied van aanvragen bij vermogensfondsen hun kennis met je te laten delen: Carla Houben en Suzanne Kooij.

Carla Houben is bestuurslid bij de Fundatie Van den Santheuvel Sobbe en bij het Fonds Bijzondere Noden Amsterdam. Voor de Fundatie beoordeelt zij diverse keren per jaar ingediende aanvragen van talloze organisaties. Suzanne Kooij was in het verleden als projectadviseur verbonden aan het vermogensfonds Hulp na Onderzoek en is nu adviseur van veel goede doelenorganisaties en maatschappelijke initiatieven.

Grijp deze kans om te leren van topexperts op het gebied van vermogensfondsen!


Moderator: Deny de Jong is maatschappelijk ondernemer, trainer en organisatiecoach. Hij werkt al vele jaren voor organisaties in de goede doelen wereld, zorg/welzijn en onderwijs op het gebied van strategie, organisatie-ontwikkeling, communicatie en fondsenwerving. Hij is ook voorzitter van de Commissie Ontwikkelen van NLFL.