Geef feedback op onze Beta-versie
10 okt 15:00 uur - 16:00 uur Meld je aan Blijf op de hoogte Overzicht

In drie stappen naar een CBF erkenning Voorlichting

Nederland Filantropieland heeft zich sterk gemaakt voor een toegankelijke erkenning waarmee elk non profit (hoe klein of groot dan ook) herkenbaar is als betrouwbaar goed doel en tegelijk laat zien dat het deel uitmaakt van een professionele sector die werk maakt van transparantie en kwaliteit.

Inmiddels hebben een kleine 500 organisaties een CBF erkenning gekregen. Ook een groot deel van onze organisatieleden is inmiddels CBF erkend goed doel. Vanaf 1 januari 2019 stellen we de erkenning als voorwaarde voor het organisatie lidmaatschap (*). Voor leden en belangstellenden die zich nog niet hebben gemeld of niet bekend zijn met de erkenning, organiseert Nederland Filantropieland, in nauwe samenwerking met het CBF, op twee verschillende momenten een webinar om je verder op weg te helpen.

In 3 stappen naar CBF-Erkenning
Het aanvragen van een CBF-Erkenning is betaalbaar en eigenlijk best eenvoudig geregeld. Wat zijn nu precies de voordelen van een erkenning? En hoe ziet de aanvraagprocedure eruit? De antwoorden op deze vragen en meer krijg je tijdens het webinar “in 3 stappen naar CBF-Erkenning”. Expert Mascha ten Bruggencate van het CBF neemt je mee door het erkenningsproces en laten je zien wat de betekenis van een erkenning is voor het publiek en hoe het bijdraagt aan de groei en verdere professionalisering van je eigen organisatie.

Ondersteunend aan dit webinar delen we achtergrondinformatie, tools en handleidingen via ons kennisplatform.

We organiseren dit webinar op 10 én op 24 oktober van 15:00 – 16:00 uur. Zorg dat je één van deze data vrijmaakt om aan te schuiven!

(*) mits jouw organisatie binnen de werkingssfeer valt.

Moderator van dit webinar is Albert Goutbeek (foto onderstaand)

Albert is adjunct-directeur Alumnirelaties en Universiteitsfonds, Universiteit van Amsterdam en als voorzitter van de commissie Vertegenwoordigen en lid Ledenraad, Nederland Filantropieland én lid bestuur Samenwerkende Brancheorganisaties Filantropie, intensief betrokken bij het erkenningstraject.

Hij is tevens ervaringsdeskundige aangezien het Universiteitsfonds onlangs het erkenningstraject heeft doorlopen en zich vanaf heden CBF erkend goed doel mag noemen.

 


Deel deze pagina!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone