29 okt 10:00 - 11:00 uur Blijf op de hoogte Overzicht

Kick off Online Kennis Festival: Koersen richting 2021 in onzekere COVID-tijden Online Kennis Festival

Op donderdag 29 oktober vindt het Online Kennis Festival plaats, een dag die volledig in het teken staat van kennisdeling en inspiratie op het gebied van marketing en fondsenwerving. We hebben een boordevol programma met een Kick Off webinar, 12 workshops en een superleuke afsluitende kennisquiz. Bekijk hier het volledige programma.

Het Kennis Festival start met een Kick Off webinar van 10.00 – 11.00 uur

Koersen richting 2021 in onzekere COVID-tijden
Er is veel onzeker wat de gevolgen zullen zijn van de COVID-crisis. Zeker nu de overheid weer extra maatregelen heeft genomen en we niet hoe het verder zal gaan. Ook goede doelen ervaren veel onzekerheden bijvoorbeeld over de fondsenwerving. Gaan we groeien of dalen in de jaarlijkse opbrengsten? Welke fondsenwervende kanalen renderen in deze crisis het beste? Waar moet je nu in investeren? Zoek je nog inspiratie voor het jaarplan fondsenwerving? Reinier Spruit, Anneke Salden en David Verschoor gaan onder leiding van Baukje Stam met elkaar en met jullie in gesprek om samen tot nieuwe inzichten te komen.


Baukje Stam begeleidt non-profit organisaties bij impactmarketing en is ervaren moderator bij NLFL. “Ik zie ernaar uit om samen met deze drie top-sprekers een gesprek te voeren dat inspiratie en perspectief biedt voor fondsenwerving voor 2021 en daarna.”