30 apr 10:00 uur - 11:00 uur Blijf op de hoogte Overzicht

Nalatenschappen nu en na de corona-crisis extra webinar i.v.m. covid-19 crisis

In dit webinar praten Arjen van Ketel en Frances Kuijs je bij over de nieuwste inzichten, ervaringen en successen in de werving van nalatenschappen. Met een actuele visie over de impact van de huidige Corona crisis op de inkomsten, maar ook op de werving.

Wat zijn op dit moment de ervaringen bij collega’s? Wat werkt goed en wat moeten we nu niet doen? Aan de hand van internationale input, inzichten uit het Legacy Monitor onderzoek en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van grote én kleine wervende organisaties proberen Frances en Arjen antwoord te geven op deze en andere vragen. Meld je gratis aan via bovenstaande button!


Moderator tijdens dit webinar is Wieb van de Donk. Wieb is managing partner bij WWAV, het bureau voor creatieve marketing en communicatie voor non-profits. WWAV helpt ambitieuze goede doelen en andere non-profits om mensen in beweging te brengen. Daarvoor ontwikkelen ze creatieve marketing en communicatieoplossingen. Wieb werkt al 20 jaar bij WWAV, heeft een achtergrond in art direction, conceptontwikkeling en strategie, en is betrokken bij de ontwikkeling van vele goede doelen campagnes.