Geef feedback op onze Beta-versie

SAMEN GROEIEN MET VRIJWILLIGERS

Vrijwilligster Riet Verbeek en vrijwilligerscoördinator/ fondsenwerver Pauline van Cromvoirt vertellen hoe zij samenwerkten en het SamenLoop-zaadje in Badhoevedorp plantten. SamenLoop voor Hoop is inmiddels een succesvol fondsenwervend belevingsevenement van KWF Kankerbestrijding.

Ze geven 10 tips voor een succesvolle samenwerking met vrijwilligers vanuit hun ervaring en trainingen. Hoe plant je een zaadje dat gaat kiemen. Hoe zet je een organisatie op volledig gerund door vrijwilligers? Hoe zorg je voor motivatie, betrokkenheid en verzilvering van elkaars inspanningen met als resultaat een stralend succes? In dit webinar wordt de beleving en inspanningen van twee kanten belicht met de vrijwilliger en haar begeleider aan het woord. Praktische kanten worden gedeeld vanuit het theoretische kader de vrijwilligersroos®: 6 B’s: Bespeuren, boeien, betrekken, begeleiden, binden, bloeien

Aan het eind heb je handvatten hoe je zelf je netwerk aan vrijwilligers opbouwen, aanpak, hoe je samenwerkt, valkuilen, begeleiding en samen succes viert. Je kan aan slag.

Dit webinar is voor iedereen geschikt, van startende fondsenwerver tot aan professional die gewend is om met vrijwilligers te werken en nieuwe handvatten wil krijgen.

Moderator: Danny Wouters, projectmanager bij War Child.

 


Deel deze pagina!Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn15Email this to someone