Succesvol donateurgericht ondernemen, een kwestie van gedrag De Toekomst van Fondsenwerving

In dit webinar staat de Klantrede 2018 centraal, een jaarlijks overzicht van trends en ontwikkelingen, dat door H3ROES wordt uitgebracht. De klantrede wordt opgesteld door  een breed scala aan ‘vakidioten’ om ambitieuze professionals te helpen een volgende stap in de klantgerichtheid van hun organisatie te maken.

In dit webinar wordt Rob Beltman van H3ROES ondervraagd over zijn visie rond de laatste trends mbt klantgerichtheid en hoe deze omgezet kunnen worden naar praktische handvatten voor goede doelen organisaties. Voor iedereen die behoud en loyaliteit een warm hart toedraagt dus een must see! Dit webinar is een eerste in een reeks georganiseerd vanuit De Toekomst van Fondsenwerving.

Voor wie? Wie praktische tips wil van andere klantgerichte professionals, mag dit webinar niet missen.

In een kort tijdsbestek wordt helder hoe je een ‘next level’ kan halen in jouw organisatie en wat daarvoor nodig is. In hapklare brokken, pragmatisch en impactvol. Natuurlijk haal je het maximale uit dit webinar als je live al jouw vragen stelt aan de twee presentatoren.

Er is geen specifieke specialistische voorkennis vereist. Inzicht in doelgroepen en geefmotieven is echter wel een pré (maar dat is het altijd…)