Geef feedback op onze Beta-versie

SUCCESVOL SAMENWERKEN MET BEDRIJVEN

Bij sponsoring draait het om de juiste ‘match’ tussen jouw organisatie en bedrijven. Wil jij ook zo’n match? Schrijf je dan in voor dit webinar.

Sponsoring kan samen met particuliere donaties en bijdragen van fondsen een belangrijke inkomstenbron voor je organisatie vormen. Daarnaast kunnen bedrijven vaak diensten, marketingpower en vrijwilligers leveren. Het is hierbij bijzonder belangrijk om de juiste balans te vinden tussen de opbrengsten én de kosten van samenwerking met bedrijven. Voordat je actief gaat werven is het essentieel om te bepalen voor welk deel van je missie je sponsorgelden wilt werven en wat dit mag kosten aan tijd en geld. Boudewijn gaat in op zijn ervaringen bij het Diabetes Fonds, het Cobra Museum en het Mauritshuis en vertaalt deze ervaringen naar do’s & don’ts, tips en adviezen. Na het webinar ben je bijgepraat over relevante trends in sponsorland en ben je geïnspireerd (dat is het streven!) om zelf een volgende stap te zetten in de richting van succesvolle partnerships.

 

De hand-out van dit webinar vind je rechts onder downloads.


Deel deze pagina!Share on Facebook21Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn79Email this to someone