30 jun 10.00 - 11.00 UUR Blijf op de hoogte Overzicht

‘Toegift’ maakt nalaten aan goed doel tot sociale norm

Hoe mooi zou het zijn als nalaten aan een goed doel de normaalste zaak van de wereld zou zijn? Dat iedereen naast zijn dierbaren ook een goed doel zou benoemen in zijn of haar testament. Wat voor effect zou dat hebben op de sector en op de maatschappij?

De afgelopen 5 jaar zijn tientallen goede doelen in Nederland bezig geweest met het werken aan dit ideaal, onder de noemer Toegift. In 5 jaar zijn er door middel van de Toegift-campagne significante stijgingen gemeten op het gebied van houding tegenover nalaten en het bespreekbaar maken van dit onderwerp. En dat bereiken we alleen samen door de krachten te bundelen, want daar ligt de kracht van Toegift. Toegift is dan ook één van de grootste gezamenlijke initiatieven van goede doelen in Nederland.

Tijdens dit webinar geven we je inzicht over:

– Waarom je je als Goed Doel zou moeten aansluiten bij Toegift
– Wat is het doel van Toegift en wie is onze doelgroep
– De resultaten van de afgelopen 5 jaar & de focus voor de komende jaren
– De voordelen & voorwaarden voor jou als deelnemer

Aanmelden
Meld je aan via dit formulier


Baukje Stam (moderator) is strategisch adviseur op het gebied van impactmarketing: het verbinden van de markt aan de missie om zo samen meer impact te maken. Baukje is één van de initiators van het webinarprogramma en maakt tegenwoordig deel uit van de Webinar-redactie en Programmaraad van Goede Doelen Nederland.


[ssba]