03 sep 10:00 - 11:00 uur Meld je aan Blijf op de hoogte Overzicht

Wat is de waarde van jouw maatschappelijke initiatief?

De waarde van maatschappelijke initiatieven is nu vaak onvoldoende zichtbaar en meetbaar. De vraag naar impact meten neemt toe omdat burgers steeds vaker bewust willen kiezen. En bedrijven verbinden zich meer aan maatschappelijke opgaven via inkoop, MVO-beleid en social return. Ook overheden en fondsen willen in hun beleid slimme keuzes maken. Dat vraagt om transparant, snel en eenvoudig kunnen afwegen. MAEX (De maatschappelijke AEX) ontwikkelde met de zgn. Social Handprint een manier waarop kleinere organisaties en initiatieven hun waarde inzichtelijk kunnen maken. Hoe dit precies werkt en hoe jij met jouw maatschappelijk initiatief hier gebruik van kan maken legt initiatiefnemer van de MAEX Social Handprint in dit webinar graag verder uit.

Ook het onderzoek dat MAEX deed naar de gevolgen van de Coronacrisis voor sociale initiatieven en oplossingrsrichtingen die MAEX voorstelt komen aan de orde tijdens het webinar.

Dit webinar is gericht op sociale en maatschappelijke organisaties die geen budget hebben om hun impact te laten onderzoeken en toch hun waarde willen tonen aan financiers of partnerorganisaties.