16 mei 10:00 uur - 11:00 uur Meld je aan Blijf op de hoogte Overzicht

Wat moet je weten over aanvragen bij de Goede Doelen Loterijen?

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) steunen jaarlijks meer dan 200 goededoelenorganisaties en culturele instellingen. Dankzij de deelnemers aan de loterijen ontvingen deze organisaties alleen al in 2019 in totaal meer dan € 500 miljoen.

Het grootste gedeelte van de steun gaat naar de vaste partners van de loterijen, maar jaarlijks is er ook de mogelijkheid voor nieuwe organisaties om een aanvraag te doen om vaste partner te worden of een eenmalige schenking te ontvangen. Bij welke loterij moet je zijn en welke criteria zijn er om in aanmerking te kunnen komen voor steun? En als je organisatie aan de criteria voldoet: wat is dan de procedure en wat wordt er verwacht van een aanvraag?

In dit webinar licht Marieke Rodenhuis, relatiebeheerder voor de Postcode Loterij op de afdeling Goede Doelen, de aanvraagcriteria en -procedure van de loterijen toe. Doe mee en stel je vragen aan Marieke om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een aanvraag bij de loterijen. Wie weet leidt het tot een succesvolle aanvraag voor je organisatie.

Dit webinar wordt gemodereerd door Deny de Jong van Offspring.