Geef feedback op onze Beta-versie

WEG VAN FILANTROPIE – VERBETER DE SAMENWERKING MET GROTE GEVERS Boekpresentatie

 

“Geven en nemen is passé. Gezamenlijk werken aan een doel en daar allebei een aandeel in hebben, co-creatie, daar moeten we naar toe. Ik geef giften, maar deel ook vaak mijn professionele kennis of netwerk. Ik verbind belangen aan elkaar.”

Deze uitspraak, en vele andere van grote gevers, inspireerde Vera en Hans om een praktische leidraad te maken voor betere samenwerking tussen grote gevers en non-profit organisaties. Samen schreven zij het boek ‘Weg van Filantropie’, dat 22 maart 2017 verschijnt.

Wie de weg van filantropie bewandelt, leert al snel dat tweerichtingsverkeer noodzakelijk is om grote gevers met succes aan een organisatie te verbinden. In deze webinar delen Vera en Hans de ervaringen en ontmoetingen die zij veelvuldig met grote gevers hebben en je kunt hen vragen stellen over jouw relatie met deze interessante groep.
We zoomen in op de band tussen non-profit organisaties en de grote gevers die hun dromen delen. We behandelen de verschillen en overeenkomsten in hun verwachtingen en je leert hoe je in 6 concrete stappen tot een betere samenwerking kunt komen.


Deel deze pagina!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn8Email this to someone